Let's Encrypt vs andra SSL

Skillnaden mellan de dessa är:

Let's Encrypt certifikat är endast giltiga i 90 dagar och måste förnyas ofta vilket görs av dig som ägare av domänen.

Vi erbjuder SSL från Global Sign och ni kan välja mellan 1-2 år.

Let's Encrypt certifikat inkluderar inte en garanti, medan SSL-certifikat från Global Sign gör det beroende vilket SSL som är beställt.

För att se hela Lets' Encrypt prenumerationsavtal, besök https://letsencrypt.org/documents/LE-SA-v1.0.1-July-27-2015.pdf.

För ett exempel på en garanti från Globalsign, besök https://www.globalsign.com/en/repository/globalsign-warranty-policy.pdf.

Let's Encrypt har inte support för att hjälpa till med att skapa eller installera SSL-certifikat.
Ni kan hitta en guide hur man installerar SSL här: Installera Let's Encrypt

Certifikat från GlobalSign installerar vi på Ballou efter att ni har gjort beställningen.

Let's Encrypt använder grundläggande domänbaserad granskning (ACME-protokollet) för att utfärda SSL-certifikat.

Global sign använder sig av olika sätt för att verifiera att det är korrekta uppgifter samt korrekt ägare beroende på vilket certifikat ni beställer.

Let's Encrypt erbjuder enbart domänvaliderade certifikat.
Om du behöver extra säkerhet för ett förlängt valideringscertifikat för din webbplats måste du köpa ett certifikat från Global Sign.
Via Let's Encrypt kan ni inte ha SSL till jokertecken eller flera domäncertifikat vilket du kan få via Global Sign.

Våra SSL: SSL via Global Sign