Betalmetoder

Vilka betalningssätt finns hos Ballou?

 

Pappersfaktura

 

Pappersfaktura är fortfarande den vanligaste formen av faktura men håller snabbt på att ersättas av andra modernare metoder, det märker vi inte minst på efterfrågan av alternativa betalningssätt. Hos Ballou tillkommer en kostnad på 30 kronor + moms för varje skickad faktura.

 

E-postfaktura

 

E-postfaktura innebär att din faktura kommer till den e-postadress du angett istället för via brevbäraren. Du slipper därmed faktureringsavgift och vi slipper skicka pappersark. För att börja med e-postfaktura skickar du ett e-postmeddelande till faktura@ballou.se eller i orderflödet på www.ballou.se vid beställning av nya tjänster. Om du kontaktar oss via e-post kan du dessutom direkt ange vilken e-postadress du vill ska ta emot fakturan.

 

Kortbetalning

Du kan välja att betala din tjänst med kredit- eller kontokort direkt vid din beställning, om du vill. Godkända betalkort är bland annat VISA och Mastercard. Om du valt kortbetalning för en abonnemangstjänst dras angivet belopp automatiskt på registrerat betalkort vid varje betaltillfälle. Som kund får du ett fakturaunderlag via e-post inför varje dragning. Kortbetalningstjänsten aktiveras då du utför din första betalning online på givna instruktioner som meddelas via e-post.

 

Autogiro

 

Autogiro är praktiskt eftersom du då inte behöver tänka på att du ska hinna betala innan ett visst datum. Pengarna dras istället automatiskt från det konto du uppgett. Om det vid betalningstillfället av någon anledning inte finns några pengar att dra eller om betalningen av någon annan anledning inte går igenom skickar vi istället en vanlig pappersfaktura till adressen i systemet. Autogiro aktiveras genom att du fyller i medgivande till autogiro på blankett och skickar till vår fakturaleverantör. Blankett finns på support.ballou.se under filbibliotek och kan även skickas till dig vid en vanlig beställning om du kryssat för det alternativet.

  • 4 användare blev hjälpta av detta svar
Hjälpte svaret dig?

Relaterade artiklar

Vilka betalsätt finns hos Ballou?

Kortbetalning Du kan välja att betala din tjänst med betalkort direkt vid en...

Vart hittar jag min faktura?

I Mina Sidor under "Fakturor" mitt på startsidan när du är inloggad eller i den svarta listen...

Ändra betalsätt

För närvarande går det inte att ändra betalsätt inne på mina sidor.Skicka ett mail till...

Avsluta tjänst

Önskar du säga upp en tjänst skickar du in din uppsägning via Mina Sidor.Inloggad i Mina Sidor,...

Powered by WHMCompleteSolution